Terrassmarkiser

- Förvandlar din altan till ett uterum
Image Viewer
En terrassmarkis eller vikarmsmarkis som den även heter förvandlar enkelt din terrass till ett uterum. Detta ger dig möjlighet att själv bestämma om du vill sitta i solen eller i skuggan. Terrassmarkiserna kan levereras med eller utan kåpa alternativt i en moderna design hel eller halvkapslade. Väven är teflonbehandlad och finns i ett brett urval av olika färger och mönster, den är tillverkad av 100% spinnfärgad akryl. Vi har tyger från alla 3 ledande leverantörerna av vävar. Så som Sandatex, Sattler och Dickson. Totalt har vi har över 1000 färger.

Ibiza
Som standard levererar vi denna markis med justerbara armar som låter dig ställa utfallsvinkeln från 5 gr till 40 gr för bästa skugga oavsett solhöjd. Du får även kedja i armen för längre livslängd. Markisen kan även levereras med kåpa eller i modern design med semikassett.

Bruster
Denna markis finns i ett flertal olika utföranden. För samtliga gäller att duken ligger skyddad i en kassett som är vitlackerad som standard och går mot pristillägg få lackerad i vilken RAL färg du önskar. Vävarna är teflonbehandlade och finns i ett brett urval av färger och mönster, den är tillverkad av 100% spinnfärgad akryl.

Bruster B-20 är en markis där kassetten endast bygger 135 mm på höjden och därför lämpar sig väl i trånga utrymmen exempelvis över dörrar. Maxmått 5500 x 3000 mm

Bruter B-23 kan du endast monteras på exempelvis tegel eller betongväggar eftersom monteringsbeslagen ej är skjutbara. Maxmått 6000 x 3000 mm

Bruster B-25 har helkassett och kan monteras i princip överallt. Denna markis har ett maxmått på 7000 x 3750 mm.

Bruster B34 är perfekt om du vill ha ett stort utfall på en smal markis, eftersom armarna korsar varandra.

Produktinformation i PDF-format.