Om oss och

hur vi jobbar

Med över 25 års erfarenhet av solskyddsbranschen driver vi idag SunGuard Solskydd. Vi satsar på nytänkande i förening med funktionalitet och design, alltid med kundens behov i första ledet.

Vi försöker alltid ligga i första ledet och se oss om efter nyheter. Därför besöker vi mässor för att hitta de senaste nyheterna. Form och design är en viktig del för oss.

Ring oss för professionella råd det lönar sig!

Besök gärna vår butik på Köpenhamnsvägen i Malmö och bli inspirerad.

Alla möjligheter till
individuella lösningar

Idag är solskydd en viktig del av hemmets inredning. Både inomhus och utomhus, och med vår erfarenhet finns det alltid möjlighet att skapa en optimala lösningar. Vi har grepp om det mesta och kan hjälpa dig med solskydd som just du blir nöjd med.

Skräddarsytt och klart

Solskydd är mycket mer än vanliga persienner. Vi har flera leverantörer som är lyhörda för både möjliga och omöjliga önskemål. Ett exempel är Västra Hamnen i Malmö där kraven är extremt höga.

Vi gör gärna hembesök

Man ser ofta inte skogen för bara träd. Men det är inget problem. Oberoende av om du skall ha våra produkter på företaget, i offentlig miljö eller i ditt hem får du samma professionella rådgivning från oss. Vi gör hembesök och hjälper dig med val av produkt, färg och form, därefter kommer vi med vår erfarenhet och vårt kunnande snabbt fram till en lösning som du gillar estetiskt och praktiskt. Helt utan köptvång.

Montage

Magnus Landgren ansvarar för monteringen av våra produkter. Det är dock inte alltid han själv som kommer till just er. Du kan vara säker på att vårt team monterar ditt solskydd med omsorg, skicklighet och noggrannhet.

Våra montörer uppträder
alltid korrekt och proffsigt.

Räntefritt

Om du vill kan du naturligtvis handla räntefritt av oss. Vi använder oss av Wasakredit eller Resursbank.

Boka hembesök

Boka in en kostnadsfri solskyddskonsultation hemma hos er.
Hitta lediga tider som passar er genom att boka direkt på länken nedan.