Fallarmsmarkis

Skyddar möbler och mattor mot blekning.

Du manövrerar din kassettmarkis invändigt eller utvändigt med lina eller vev, den kan naturligtvis även manövreras med motor och sol och vindautomatik om du så önskar. Invändig eller utvändig manövrering via hissband i polyester. Vid behov kan bandreglage förskjutas i sidled in i nisch eller till mittstolpe. Bandsamlare finns som tillbehör.

Markisställningen med detaljer finns som standard i 3 färger: Vit, Grå och Svart.

Välj antingen en markis med kassett eller utan, det finns även olika storlekar på kassetterna.

Väv

Väven är teflonbehandlad och finns i ett brett urval av olika färger och mönster, den är tillverkad av 100% spinnfärgad akryl. Vi har tyger från alla 3 ledande leverantörerna av vävar. Så som Sandatex, Sattler och Dickson. Totalt har vi har över 1000 färger/mönster. Den löstagbara kappan går att få i både rak och vågig.

Fallarmar

Armprofiler är tillverkade av strängpressad aluminium och armkomponenter av pressgjuten zink. Fallarmarna kommer med justerbar spänning för optimal dukspänning.
Vindsäkrade armar är till fördel om markisen kommer att utsättas för mycket vind.

Sol och vind automatik.

Detta gör att markiserna används med sin fulla förmåga. Markiserna går ner när det är sol och upp när det blir mörkt eller om det blåser. Detta är även mycket fördelaktigt för möbler, mattor och golv.

APP-Styrning

Det finns även möjlighet att få sina markiser styrda med hjälp av Somfy IO system där vi kan APP-styra markiserna, med hjälp av denna kan man sitta var som helst och styra sina markiser.

Kontakta oss gärna för att få mer info.

Boka hembesök

Boka in en kostnadsfri solskyddskonsultation hemma hos er.
Hitta lediga tider som passar er genom att boka direkt på länken nedan.