Terrassmarkis

Förvandlar enkelt din terrass till ett uterum

En terrassmarkis eller vikarmsmarkis som den även heter förvandlar enkelt din terrass till ett uterum. Detta ger dig möjlighet att själv bestämma om du vill sitta i solen eller i skuggan. Terrassmarkiserna kan levereras med eller utan kåpa alternativt i en moderna design hel eller halvkapslade. Väven är teflonbehandlad och finns i ett brett urval av olika färger och mönster, den är tillverkad av 100% spinnfärgad akryl. Vi har tyger från alla 3 ledande leverantörerna av vävar. Så som Sandatex, Sattler och Dickson. Totalt har vi över 1000 färger.

Jamaica (Utan kassett)

En modern och funktionell terrassmarkis som passar de flesta omgivningar och förhållanden. Välj motorisering och automatik så får du garanterat en användbar och lättskött solskyddslösning för många år framöver.

Välj även till R-pitch funktion för att enkelt justera lutningsvinkel (5-50 grader) även vario volant kappa finns tillgänglig för denna markis för optimal skuggning/avskärmning.

Palladio (semikassett)

En mycket elegant terrassmarkis där markisens aluminiumkassett helt skyddar väv och vikarmar i infällt läge.

Funktionell användarvänlig lättinstallerad och dessutom med modern och snygg design.

Även till denna markis är vario volant kappa finns tillgänglig för denna markis för optimal skuggning/avskärmning.

Corsica (Helkassett)

Denna markis passar bra där det är lite hårdare förhållande tex nära havet eftersom både väven och armarna går in i kassetten. Tack vare en sådan lösning stannar tyget såväl som konstruktionen ren under en längre tid.

Till denna markis ingår led belysning.

Sol och vind automatik

Detta gör att markiserna används med sin fulla förmåga. Markiserna går ut när det är sol och in när det är skugga eller om det blåser över inställda sekundmeter. Detta är även mycket fördelaktigt för möbler, mattor och golv.

APP-styrning

Det finns även möjlighet att få sina markiser styrda med hjälp av Somfy IO system där vi kan APP-styra markiserna, med hjälp av denna kan man sitta var som helst och styra sina markiser.

Kontakta oss gärna för att få mer info.

Boka hembesök

Boka in en kostnadsfri solskyddskonsultation hemma hos er.
Hitta lediga tider som passar er genom att boka direkt på länken nedan.